Home > Aktualności > AdE (O.C.B.) w KM „Pod Schodami” i Studiu Projekt
AdE (O.C.B.) w KM „Pod Schodami” i Studiu Projekt

Rap tętni w Fundacji „Naszym Dzieciom”. Tym razem w KM „Pod Schodami” i mieszczącym się tamże Studiu Projekt miało miejsce spotkanie z prawdziwym „self-made manem”.

AdE ze składu O.C.B. (Praga Południe) to jeden z najciekawszych raperów młodego pokolenia, a jednocześnie osobowość prawdziwie artystyczna.

Aktor, organizator imprez, który od pewnego czasu dynamicznie rozwija swój muzyczny potencjał i świeci coraz jaśniej na warszawskiej scenie hip-hopowej.
Kilkadziesiąt minut treściwej dyskusji na tematy muzyczne (takie jak m.in.: zróżnicowanie polskiej rapowej sceny, kreowanie własnego stylu, fuzje międzygatunkowe), artystyczne (teatr, aktorstwo, sytuacja rodzimych teatrów), życiowe (rola działania, kierunkowania własnej aktywności, zainteresowań i pasji) pozytywnie, a przede wszystkim pożytecznie zakończyło pracowity, majowy poniedziałek.

Młodzi raperzy i raperki ze Studia Projekt prezentowali również swoje najnowsze nagrania, otrzymując w rewanżu możliwość premierowego odsłuchu street singla z nadchodzącej płyty AdE – „Perła Południa” (już jesienią!).

Co ważne, nie działamy tylko okazjonalnie – „czas uderzyć po swoje (…) musisz mieć wiarę i jeszcze więcej siły”.

Who’ll be the next?

DO GALERII >>