Home > Studio Projekt
Studio Projekt

Powstałe w styczniu 2010 roku, prowadzone przez dr Bartosza „Barta” Łukaszewskiego Studio Projekt to jedno z niewielu darmowych i całkowicie profesjonalnych studiów nagrań, dla których priorytet stanowi rozwijanie młodych muzycznych talentów.

Wykonawcy związani ze Studiem Projekt wystąpili m.in. podczas następujących koncertów i festiwali: Święto Kolonii Wawelberga 2016, Eko Piknik 2016, Dzień Dziecka na Bemowie 2016, Bezpiecznie na Bemowie 2016, Finał Kampanii Wakacje Bez Dopalenia 2016, Dni Europejskie 2016, Bemowo z Aniołami 2016, Święto Kolonii Wawelberga 2015, Hip-Hopowa Warszawa Pomaga vol.2 2015, Bemowo z Aniołami 2015, Hip-Hopowa Warszawa Pomaga vol. 1 2013, Bądź Sobą 2 2013, Prosto na Bemowo 2012, Yelonki Graffiti&Hip-Hop Jam 2012, Warszawski Festiwal Edukacji Kulturalnej 2012, Bądź Sobą 1 2012, Zjednoczony Hip-Hop dla Studia Projekt 2010, Miasto Miłosierdzia 2010.

Dotychczas ukazały się również następujące płyty długogrające zrealizowane w Studiu Projekt:

Beuz – „Ze Strychu Mitxtape”, Podwórkowi Gracze – „Suma Styli”, Luna – Kontrast Mixtape, OloSolo – „Na Własną Rękę”, Studio Projekt Mixtape III – „Alternatywa”, Beuz – „Hall Of Fame Mixtape”, Complete – „Wyżej Mixtape”, Pukis – „Emocjonalizm”, Studio Projekt Mixtape II (2 CD), Konkret/YS vol.1, Scroot – „1,2,3,4″, Nieparlamentarne Ananasy – „Q Naszemu Zdrowiu”, Olo – „Solo Mixtape 2013″, New Deal Projekt Mixtape, Bez Komentarza – „Słuchaj Swojego Serca”, Mateusz Sałkowski – „Kram z piosenkami”, Adam Bielecki – „Moje marzenie”, Studio Projekt Mixtape I.

www.youtube.com/FundacjaTV – najnowsze nagrania ze Studia i informacje z życia Fundacji „Naszym Dzieciom”.

Studio Projekt dysponuje następującym sprzętem i oprogramowaniem:

Mikrofony pojemnościowe:

• AKG Perception 420